Over ons

Specialismen

Uitzenden, Werving & Selectie, Payrolling, Detacheringen
Baan Select is specialist in het bemiddelen van personeel. Voor ondernemers met tijdelijke vacatures of kandidaten die snel aan het werk willen of een vaste baan op basis van Werving & Selectie.

Baan Select beschikt over een goed en uitgebreid netwerk binnen onze vakgebieden voor zowel de kandidaat als opdrachtgever. Wij onderhouden langdurige relaties met diverse bedrijven in o.a.de zakelijke en financiële dienstverlening, techniek, industrie, handel, zorg en horeca. Wij adviseren u, als kandidaat of opdrachtgever, over de arbeidsmarkt en onze vakgebieden.

Soms is een tijdelijke oplossing niet de beste voor uw onderneming of voor u als werkzoekende. Wilt u iemand meteen in dienst nemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten en vacatures en u hoeft alleen maar met elkaar in gesprek te gaan.

LBO-MBO-HBO en WO niveau

Baan Select richt zich op vacatures op LBO-MBO-, HBO- en WO-niveau. Bij onze werving en selectie houden wij rekening met de volgende aspecten zoals: persoonlijkheid, motivatie, opleiding, werkervaring, competenties en verwachtingen ten aanzien van een nieuwe functie. 

Onze expertise en vakkennis

Baan Select wil zijn kennis en expertise ter beschikking stellen om de juiste "match" te vinden tussen de vereisten van de kandidaat en die van de opdrachtgever. Wij wensen een langdurig partnership uit te bouwen door op maat gemaakte service te leveren.   Bent u op zoek naar werk? Of zoekt u voor uw onderneming juist tijdelijke ondersteuning? Bekijk ons vacature-aanbod of plaats hier uw vacature.
INSCHRIJVEN